DB Montage Keukens & Badkamers

DB Montage Keukens & Badkamers monteert en levert sinds 2017 Keukens en badkamers en diverse installatiewerkzaamheden. Onze badkamers die wij plaatsen bestaan dan ook uit het tegelen van de badkamer,het aanleggen van elektra en het installeren van diverse installatiewerkzaamheden.

Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment aan plaatsingen van diverse keukens.


Badkamers

Badkamers zijn er in diverse soorten,maten,en kleuren.Diverse factoren en variabelen zijn van invloed op een nieuwe badkamer.Wij komen dan ook graag bij u thuis om het een en ander te bespreken en te adviseren wat wel en wat niet kan en rekening houdend met uw wensen en het beschikbare budget voor de badkamer. Vandaar ook onze slogan: uw klus is onze zorg, wij nemen het hele totaalplaatje uit handen voor u.


Keukens

Elke keuken is anders.

Alle keukens worden speciaal voor u ontworpen, geproduceerd en afgeleverd door de keukenzaak waar u de keuken gekocht heeft.Wij van DB Montage keukens & Badkamers kunnen de montage voor u regelen maar regelen indien gewenst ook water, elektra en bijvoorbeeld een stukadoor. Zo wordt u compleet ontzorgd. Wij werken bovendien uitsluitend met Vakbekwame Bedrijven en ZZP-ers.


Uitsluitend kiest u toch ook voor kwaliteit?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!!


Onze Bedrijfsgegevens :

DB Montage Keukens & Badkamers
Dokter Bonstraat 66
1566 KZ Assendelft

Tel.: +31 (0)6 18 689 279

K.v.K. Amsterdam nr: 70350280
BTW nr: NL189004903B01

Call Now ButtonNu Bellen